Marcel de Hoog

Mijn naam is Marcel de Hoog, geboren 11 november 1959. Fotografie, mijn passie is geboren nadat ik van mijn eerste salaris op 18 jarige leeftijd een eerste spiegelreflex camera gekocht heb waarna ik verknocht geraakt ben aan mijn hobby, inmiddels beroep.

Na jaren geëxperimenteerd te hebben met zowel camera als in de toenmalige doka werd het tijd om het serieuzer aan te pakken en heb ik me ingeschreven bij de Fotovakschool te Apeldoorn waar ik afgestudeerd ben begin jaren 90. Inmiddels is fotografie digitaal geworden, de doka is vervangen door het beeldscherm waardoor zowel de presentatie snelheid als de doelgroep binnen korte tijd bereikbaar geworden zijn.

Echt kiezen uit een specialiteit is me tot nu toch niet gelukt omdat alle vormen van fotografie mijn interesse hebben, van landschap, model, interieur tot reclame en luchtfotografie eigenlijk is mijn vakgebied grenzeloos waardoor ik een gevarieerde klantenkring opgebouwd heb in de loop der jaren. Zowel op locatie als in de studio voel ik me op mijn gemak en zet ik me in voor het allerbeste resultaat.

Op deze website wil ik je een kleine selectie van mijn werk laten zien, natuurlijk is dit aan verandering onderworpen met het meest recente werk. Heb je interesse in een shoot of vragen kan je me via het contact formulier bereiken.